25 Nun-filmens fakta: Fra forbudt optagelse til påskeæg og dæmonen Valak

Eksklusiv: I forlængelse af filmens udgivelse tager vi et kig bag scenen, fra filmen fakta, støbning og spøgelsesagtige hjemsøgninger

Fans af The Conjuring franchise er allerede godt bevidste om dæmonen Valak, spøgelset klædt som en nonne.

Nu vender dæmonen i spin-off The Nun, ud i september, takket være succesen med franchisen hidtil.

Filmen begynder som en ung non på et klosterkloster i Rumænien dræber sig selv.

En præst og en novitiat (Taissa Farmiga som Sr Irene) sendes af Vatikanet for at undersøge.

Paret afdækker ordens uhellige hemmelighed og risikerer alt, da de konfronterer en ondskabsfuld kraft i form af den dæmoniske nonne.

Før filmens udgivelse fik vi en chance for at finde ud af, hvordan filmen blev lavet og de små detaljer bagved den.

Her er The Nun fakta, som hver fan har brug for at vide.

1. Ghosts besøgte sættet

Hardy fandt et mystisk "håndtryk" i støvet i Corvin Castle og senere senere under optagelse af en scene i en gammel romersk fæstning i Mogosoaia, havde Hardy et overnaturligt møde med det, han mener var et par spøgelser af rumænske soldater, som han følte var " nysgerrig 'om filmen.

2. Ghosts var ikke de eneste besøgende på sættet

På den dag præsten velsignede produktionen, blev besætningsmedlemmer forhindret i at komme til sættet, indtil der var hørt om geder, der var gået forbi. På en anden dag, i nærheden af ??Mogosoaia, stoppede en besætning fåre på vej til sættet. Derefter kom på stedet i Transsylvanien kaster og besætningsmedlemmer ofte på tværs af hestetrukne vogne. Ghostly interferens eller bare dyr vil have deres plads tilbage?

3. Filmning i februar

Shooting of The Nun startede i februar 2017, og tog 27 uger at fuldføre.

4. Demon Valak er en "sand historie"

Valaks navn er fra mytologi. Karakteren af ??Valak i filmen er ikke Valak i form af et lille barn med vinger, der rider på en hest. The Conjuring karakter blev ændret til at blive et spøgelse baseret på en historie af Lorraine Warren, som oplevede at være hjemsøgt af et spøgelse i et slør.

5. Oprettelse af blodet

Hardy sprøjtede en spand af [film] blod ned ad trapperne den faux indgang til klosteret, som produktionen havde bygget på Castle Corvin - og så "malede" det for at se meget realistisk ud. Han mener, at der er en kunst til at "føre" blod.

6. Der er en sang oprettet til The Nun

Efter den sidste dag med hovedfotografering udførte Hardy en sang med titlen "The Convent Blues" med et rumænsk besætningsmedlem, som en "tak" til Demian Bichir og Taissa Farmiga. Sangen fortæller historien om The Nun og dens produktion - refererer til så mange cast og besætningsmedlemmer som muligt. Han komponerede sangen på vej til studiet den dag.

7. Rumænsk optagelse

Nun-direktøren for fotografering Maxime Alexandre har skudt otte tidligere film i Rumænien - hvoraf ingen var sat der.


Alt hvad du behøver at vide om ny film The Nun (Billede: New Line Cinema) 8. Vedtagne hunde

To besværlige dyr - en hund, der hedder Mina og en kat, Pookie - blev vedtaget af besætningsmedlemmer og bragt tilbage til USA fra Rumænien under produktionen.

9. Oprettelse af dæmon Valak

Valaks rolle, aka The Nun, blev skabt til en ekstra optagelsesperiode for The Conjuring 2. Det forårsagede kontrovers, især med kirken, da nogle følte nonner ikke skulle afbildes som spøgelser.

10. Casting Far Burke

Direktør Corin Hardy døde Demian Bichir som far Burke efter at have fulgt skuespillerkarrieren siden hans rolle som Fidel Castro i direktør Steven Soderberghs Che.

Bichir havde sin første kostume montering til The Nun mens han besøgte London for lanceringen af ??Alien: Covenant, hvor han havde en rolle.

11. Fr Burke og James Bond

Bichir kalder sin karakter i filmen, far Burke, "James Savings of soul savers, der redder verden en sjæl ad gangen."

12. Udfører sine egne stunts

Hardy, der har sagt, at Burke er "Dirty Harry of Exorcists", måtte overbevise Demian Bichir om ikke at udføre et stunt, hvor Fader Burkes karakter falder tilbage i en åben grav.

13. Bat angreb

Hvis du spekulerer på, hvor skræmmende nonnen er, i løbet af en natskyde på Castle Corvin i Hunedoara, fløj en flagermus i et af teltene, hvor Bonnie Aarons, klædt som den titulære dæmonnun, hvilede. Flagermuset blev dazed - hvem ville ikke være efter et tæt møde med The Nun? - men det blev reddet af en visuel kunstner og blev frigivet uden for teltet.

14. Makeup for nonnen

Makeup afdeling hoved Eleanor Sabaduquia sammen med James Wan skabte udseendet af dæmonen Valak aka nonnen. Sminken er håndmalet - ved hjælp af et enkelt enkeltprotesudstyr til at dække øjenbrynene - så ingen to applikationer var ens.

15. Brug af vaner

Produktionen brugte så meget sort stof til ungernes vaner, at fabrikken i Rumænien, hvorfra stoffet blev købt, løb tør for materiale.


Castle Corvin blev brugt i hele filmen (Billede: Universal Images Group Editorial)

16. De kiggede på mænd og kvinder for nonnen

James Wan havde et meget specifikt kig i tankerne for dæmonen Valak, aka The Nun, og filmskaberne kiggede på hundredvis af kandidater, herunder nogle få mandlige skuespillere, inden de spillede Bonnie Aarons.

17. Krydsene vises igen og igen

De tusinder af kors, der omgiver far Burke (Demian Bichir), søster Irene (Taissa Farmiga) og Frenchie (Jonas Blouquet), når de nærmer sig klosteret, blev genoptaget og brugt i hele produktionen på forskellige andre steder, herunder Corvin Castle, Bethlen Castle i Cris og i tunnellerne ved Mogosoaia Fort.

18. Hvor har jeg set det før?

Produktionen brugte nogle rekvisitter, du har set før - herunder et gruppebillede af nogle nonner og et kryds - fra Annabelle: Creation.

19. Forbudt filmoptagelse

Filming i kirker er forbudt i Rumænien, så besætningen satte op til at bygge, hvad de havde brug for. For at give produktionsdesigneren Jennifer Spence en reference, tog Hardy målinger og fotos af kirken i landsbyen, hvor han voksede op, i Sussex.

På stedet ved det gotiske renæssances slot Corvin i Hunedoara skabte Spence en faux indgang mod en af ??battlementmure.


Vi ser bag-scener af ny film, The Nun (Billede: 500px Plus)

20. Tomb Room påskeæg

Produktionen byggede også en kirke i det massive kloster af St Carta, der blev sat på Castel Film Studios.

Castel Film Studios i Izvorani - omkring 23 miles nord for Bukarest - husede fire grave til Tomb Set.

Hver af gravene havde dødsmasker støbt fra ansigter af regissør Corin Hardy, billedskriver Gary Dauberman, direktør for fotografering Maxime Alexandre, eksekutiv producent Michael Clear og første assisterende direktør Harry Boyd. Hvis du holder øje med filmen, kan du se dem, når de passerer gennem rummet.

21. Skuespillerne var fans

Jonas Bloquet, der skildrer Frenchie, havde set The Conjuring og The Conjuring 2 seks gange.

22. Aaroner skræmte allerede folk før hendes rolle

Efter at produktionen var i gang, huskede direktør Corin Hardy pludselig, at Aaroner næsten havde givet ham et hjerteanfald med sin skræmmende præstation som en hjemløs person i en enkelt scene i filmen Mulholland Drive.

23. Direktør Corin Hardys stil

Hardy regisserede sine første Super 8-film som ungdommer, eksperimenterede med stop-motion-animation og helvede hvad han kalder "kloner" af Evil Dead, fredag ??den 13. og Aliens.

Hardy har en kunst / tegning / illustration baggrund og gik til kunstskole med The Nun kostume designer Sharon Gilham på Londons Wimbledon School of Art.

Han holdt også en skitsebog i hele pre-produktion og produktion, hvor han tegnede mange af tegnene, scener, tonale referencer og storyboards.

24. Alle var Kung Fu kampe

Hardy kan godt lide at lave Kung Fu-spark til sin Instagram-side, og traditionen var i fuld gang på sæt af The Nun.

25. Særlige virkninger

Den fejrede effekt hus Amalgamated Dynamics, Inc. (ADI) gjorde skabning og karakter effekter for The Nun. Hardy er en langvarig beundrer af selskabets arbejde med film som Aliens, Aliens 3, Pumpkinhead, It og Annabelle.

* Nunen er ude den 6. september i Storbritannien.

9.2
Groß

Liebevoll gerenderter Real-World-Space-Tech, das Spielen durch echte Missionen ist ein besonderer Nervenkitzel. Das Scoring-System gibt dir einen dringend benötigten zusätzlichen Anreiz, deine Designs zu perfektionieren

Abonner på vores daglige nyheder

0 comments

HINTERLASSE EINE ANTWORT