Privatliv og Privatliv

Hvem vi er

Vi er publikationsgruppen Reach plc.

Når vi refererer til en af ​​vores hjemmesider, vi mener i denne fortrolighedspolitik enhver hjemmeside eller app, herunder e-udgaver, datterselskaberne og mærker, der er anført af vores anderledes her udgives ( "Reach-gruppen" eller "vi"), uanset hvordan du adgang til det.

OM DENNE PRIVACY POLITIK

Dette er den vigtigste Privatlivspolitik for Reach Group. Det gælder for alle vores hjemmesider og mærker, men nogle af dem kan sende yderligere eller alternative råd, i hvilket tilfælde de vil have forrang.

Sammenfattende afhænger vi af dine forhold til os, at vi bruger dine personlige oplysninger:

  • Hvis det er nødvendigt, at levere vores produkter og tjenester, såsom: Hvis du f.eks. Vil administrere abonnementer, accepterer du ordrer og placeringer og håndterer kundeforespørgsler
  • Tilvejebringelse af de interaktive funktioner på vores hjemmesider, såsom: B. Kommentarer, diskussionsfora og konkurrencer
  • Visning af annoncer på vores websteder, der er mere relevante for dig og deltager i onlineannonce-netværk ved at dele information om de typer personer, der besøger vores websteder, for at hjælpe os med at finansiere disse websteder, og de fleste af dem de er frit tilgængelige. Oplysninger indhentet på denne måde er ikke identificeret ved navn.
  • At drive vores forretning og overholde loven.


Denne fortrolighedserklæring, der dækker alle dine personlige oplysninger, hvad enten online eller offline, herunder via telefon eller hvor du skriver til os, sammen med vores cookie spor og alle stedsspecifikke instruktioner, for flere detaljer om disse aktiviteter og forklarer dine rettigheder og hvordan de skal udøve.

For alle vores hjemmesider og mærker er enten Reach plc eller et af dets datterselskaber den dataansvarlige for de personlige oplysninger, vi indsamler om dig. Uanset hvilket selskab Reach-gruppen er controlleren, du kan kontakte os når som helst med spørgsmål eller bekymringer om dit Privatliv ved at sende os en e-mail til [email protected] sende [email protected] senden

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, kan du [email protected] os via e-mail eller med posten til Reach plc, One Canada Square, London E14 5AP, skriver opmærksom på den juridiske afdeling.

Din ret til at inddrage dit samtykke

Hvis vi behandler dine personlige oplysninger på grundlag af dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dette samtykke til enhver tid.

Din ret til at få adgang til de oplysninger, vi har om dig

Med visse undtagelser for at beskytte rettighederne for andre, har du ret til en kopi af de personlige data, vi har om dig, samt oplysninger om, hvad vi gør med det, som vi deler det, og hvor længe vi tror, ​​det vil være for. Vi kan opkræve et rimeligt gebyr for yderligere kopier af denne data på den første kopi, baseret på vores administrative omkostninger.

Din ret til at rette ukorrekte oplysninger om dig

Du har ret til at rette op på de oplysninger, vi har om dig, hvis det er fejlagtigt.

Din ret til at protestere mod, hvad vi gør med dine data og for at have begrænsninger

Hvis vi behandler dine personlige oplysninger på grundlag af vores legitime interesse, har du ret til at protestere mod denne behandling og tillade restriktioner, mens vi overvejer din modstand.

Din ret til at slette dine data under visse omstændigheder

Du har ret til at kræve, at vi sletter de oplysninger, vi holder om dig, hvis det ikke længere er nødvendigt for det formål, som vi har indsamlet det for, og der er intet andet retsgrundlag, hvormed vi de skal eller skal beholde.

Din ret til ikke længere at modtage direkte marketing fra os

SDu har ret til at anCelebrity om, at vi ikke længere sender dig direkte marketingmateriale (f.eks. Reklamemails). Det kan nogle gange tage et par dage at behandle disse anmodninger.

Din ret til at klage til informationskommissæren (ICO)

Du har ret til at indgive en klage over vores forhold til dine personlige oplysninger med det regulerende agentur, der er DPO i Det Forenede Kongerige. Men før du gør det, bedes du kontakte os først for at give os en chance for at få det rigtige, på [email protected]