Stæder, hvor boligpriserne rent faktisk nu er billigere end de var før den økonomiske krise

Priserne i Belfast, Liverpool og Aberdeen ligger under det niveau, de var i juli 2008, mens de i Cambridge og London er mere end 65% højere end for ti år siden

Huspriserne i en fjerdedel af Storbritanniens største byer kæmper for at komme sig til det niveau, de var i under højden af ​​finanskrisen, ifølge et seneste husprisindeks.

Ti år efter krisen er boliger i Belfast, Liverpool og Aberdeen nu lavere end i juli 2008, mindre end to måneder før krisen, sammenbruddet af investeringsbanken Lehman Brothers i september 2008.

I mellemtiden har Newcastle og Edinburgh oplevet en svag enhedsvækst.

Ved £ 129.629 er gennemsnitspriserne i Belfast 28% lavere end de var for ti år siden og fremhævede, hvor svært Nordirlands kapital var påvirket.

Aberdeen og Liverpool er også stadig ved at komme sig, med priserne ned henholdsvis 3% og 1%, hvor de var for ti år siden.


I Liverpool er huspriserne 1% billigere end for ti år siden (Billede: Moment RF)

Huspriserne er kun 1% højere end de var for ti år siden i Glasgow (£ 121.940) og 3% i Newcastle (£ 128.641), en indikation af, hvor langsomt deres opsving har været.

Husejere i Cambridge har derimod set værdien af ​​deres ejendomsraket med 70% i gennemsnit til £ 432.410.

London husejere har også oplevet en spektakulær stigning, med priserne steget 65% til i gennemsnit 483.792 £ siden juli 2008.

På nationalt plan er huspriserne 26% over det niveau, de var for ti år siden, idet de fremhævede de regionale forskelle på Storbritanniens boligmarked.

I det forløbne år er de britiske boligpriser steget med 4,2%, der drives af mellemstore byer som Nottingham og Leicester, hvor boligpriserne stiger med henholdsvis 7,5% og 6,6%.


Huspriserne er 26% over det niveau, de var for ti år siden (Billede: Getty)

Richard Donnell, Insight Director hos Hometrack, siger: "Faktisk huspriserne i nogle af vores største byer er stadig ved at komme sig fra finanskrisen, hvor stor en indflydelse det har på Storbritanniens regionale boligmarkeder.

Mens 2008 var året, hvor boligpriserne faldt hurtigst, fortsatte de at falde i yderligere tre til fire år på de svagere udførende markeder, da indvirkningen af ​​recessionen og begrænset kredittilgængelighed ramte værdien af ​​folks hjem.

"De sidste ti år ville have været svært for mange boligejere, der bor i disse byer, med lave priser, svag vækst, der gør det svært at flytte boliger til arbejde eller op til størrelse for at imødekomme voksende familier.

Donnell tilføjer: "I den anden ende af spektrumpriserne i Cambridge er 70% højere i løbet af det sidste årti efterfulgt af London (65%), Oxford (55%) og Bristol (53%). Stærkere økonomisk vækst, en bredere base for efterspørgslen efter boliger og begrænset tilgængelighed af boliger til salg ligger bag denne stærkere præstation, men disse byer registrerer nu den svageste årlige vækstrate, da skatændringer, der påvirker investor og overkommelighedstryk, påvirker efterspørgslen og niveauet for boligprisstigningen. "

9.2
Groß

Liebevoll gerenderter Real-World-Space-Tech, das Spielen durch echte Missionen ist ein besonderer Nervenkitzel. Das Scoring-System gibt dir einen dringend benötigten zusätzlichen Anreiz, deine Designs zu perfektionieren

0 comments

HINTERLASSE EINE ANTWORT