Parrot Anafi drone review: Denne store bærbare drone er din nye øje i himmelen

Mindre, lettere og støjsvage, Parrot Anafi er en stor drone med et fremragende zoombart kamera

Det er svært at finde et emne, der er mere splittet end droner i øjeblikket.

For nogle er de en plage, der forårsager ulykker og invaderer privatlivets fred, mens for andre er de yderst nyttige værktøjer, der kan bruges til at løse enten kreative eller tekniske løsninger.

På nogen måde er væksten i kategorien sådan, at droner ikke går væk nogen gang snart.

Så det var med en masse spænding, at jeg fik fat i det nyeste tilbud fra Parrot - en fransk drone-maker, der har skabt nogle seje ting i et par år nu.

Anafi er et lille bærbart "flyvende kamera" (deres ord, ikke mit), der kommer i et tilfælde sammen med en Xbox-controller, som forbinder din smartphone for at flyve drone. Papegøje siger, at den er rettet mod et produkt, der kan bruges af både nybegyndere og fagfolk uden at forvirre.

Det betyder, at det er utrolig nemt at konfigurere og flyve, mens de mere indviklede indstillinger (f.eks. ISO-niveauer for kameraet) er let tilgængelige i appen, hvis du vælger at lede efter dem.

Her er en hurtig nedslidning af, hvordan jeg kom med Parrot Anafi efter et par dage med det. Se videoen herover for at se nogle optagelser fra Anafi fanget under en aftenflyvning over London.

Design


Quadcopterens arme snap ud med et klik (Billede: Papegøje)

Særligt omtale skal gå til, at papegøye Anafi oplader via USB-C. Dette er en livredder, da det betyder teoretisk at du kan oplade din bærbare computer, telefon, drone og controller helt op fra en enkelt opladningsledning. Hvis vi søger at maksimere overførslen, så behøver du ikke at køre et dedikeret opladerkabel og adapter sammen med dig en stor gevinst.

Flyvning og ydeevne


Du skal bruge et microSD-kort til at optage optagelser (Billede: Papegøje)

Særligt omtale skal gå til, at papegøye Anafi oplader via USB-C. Dette er en livredder, da det betyder teoretisk at du kan oplade din bærbare computer, telefon, drone og controller helt op fra en enkelt opladningsledning. Hvis vi søger at maksimere overførslen, så behøver du ikke at køre et dedikeret opladerkabel og adapter sammen med dig en stor gevinst.


Anafi har to flytilstande: Sport og Film (Billede: Papegøje)

Det vil skyde ultra high definition 3.840 x 2.180 på 30fps og endda har evnen til at zoome 1,4x i 4K uden at miste kvaliteten. Det hopper til 2,8x i 1080p HD. Jeg er nødt til at være uenig lidt med papegøje her, fordi jeg opdagede en dråbe i kvalitet, når den blev zoomet. Dette er dog stadig et af de bedste kameraer, jeg nogensinde har set på en drone og meget god til dette prispunkt.

Du kan også indstille dronen til at følge dig rundt - ved hjælp af GPS'en på din telefon som sporvogn.

Som altid være opmærksom på, hvor du har lov til at flyve. For eksempel i Storbritannien har du ikke tilladelse til at flyve en hobby drone ud af din synsfelt og ikke over 400ft (120m).


Kameraet hviler på en 3-akset gimbal (Billede: Papegøje)


UK regler forbyder flyvende droner over 400ft (120m) (Billede: Papegøje) Hvis du er efter den perfekte bærbare drone så skal du beslutte mellem dette og DJI

Konklusion

Hvis du er efter den perfekte bærbare drone så skal du beslutte mellem dette og DJI Mavic Air, som selvom £ 140 dyrere har nogle få bedre funktioner. Det har et længere transmissionsområde og objektbevidsthed, der gør det lidt mere beroligende at flyve.

Men hvis du vil spare lidt penge (Anafi koster en ikke-overvejende £ 630), så tror jeg, du vil finde meget at kunne lide om papegøje's seneste drone.

Topkarakterer går ud på, at den er bærbar, nem at konfigurere og bruge og drives af en USB-C-forbindelse.

Kameraet er stabilt og kan prale af den slags kvalitet, du vil have til at fejre YouTube-videoer eller endda professionelle præsentationer.

Mens jeg ikke ville gå så langt som at sige, at Anafi omdefinerer droneproduktet på nogen måde, fortsætter den med at forfine formlen. Det er bærbart, rimeligt prissat og giver en god batterilevetid og flyoplevelse.

Uanset om du vil have en drone af personlige eller faglige årsager, er Parrot Anafi en fantastisk mulighed og den bedste drone endnu fra det franske selskab.

Parrot Anafi er tilgængelig for forhåndsbestilling nu og vil blive udsolgt i Storbritannien den 1. juli - hvorefter FreeFlight 6 appen også vil være tilgængelig for iOS og Android enheder.

9.2
Groß

Liebevoll gerenderter Real-World-Space-Tech, das Spielen durch echte Missionen ist ein besonderer Nervenkitzel. Das Scoring-System gibt dir einen dringend benötigten zusätzlichen Anreiz, deine Designs zu perfektionieren

0 comments

HINTERLASSE EINE ANTWORT