Google Fit opdatering erstatter '10,000 trin 'øvelsesmål med nye sundere statistikker

Teknologigiganten har annonceret en ny version af sin Google Fit-app, der fungerer på smartphones og bærbare computere, der vil fokusere på brugere, der tjener til at flytte minutter og hjertepoint frem for at tælle trin

Google har redesignet sin egnethed app som det ser ud til at omdefinere "10.000 skridt om dagen" øvelse mål i øjeblikket anvendes af mange fitness trackers.

Teknologigiganten har annonceret en ny version af sin Google Fit-app, der fungerer på smartphones og bærbare computere, der vil fokusere på brugere, der tjener Move Minutes og Heart Points i stedet for at tælle trin.

Virksomheden har arbejdet sammen med Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og American Heart Association (AHA) for at skabe sine nye metrics, som det siger har brugt videnskab til bedre at forstå fysisk aktivitet og hvordan det kan bruges til at forbedre sundheden.

Virksomheden sagde, at dens forskning viste, at mange mennesker fandt ideen om 10.000 trin om dagen et skræmmende mål, når de forsøgte at være mere aktive, og var mere lydhøre over for at lave små stykker fremadrettet med jævne mellemrum.


UBrugere kan vælge hvilket mål de gerne vil fokusere på (Billede: Google)

Den nye app vil opfordre brugerne til at bevæge sig mere regelmæssigt og øge deres hjertefrekvens ved at gøre fysisk aktivitet for at opfylde WHO og AHA anbefalede antal motion.

"Når det kommer til dit helbred, er det vigtigt at flytte mere og sidde mindre," sagde teknologigiganten.

"Tjen flytte minutter for hele din aktivitet og få motiveret til at lave små og sunde ændringer i løbet af din dag, som at tage trappen i stedet for elevatoren eller indhente en ven over en tur i stedet for en kaffe.


'Google Fit (Billede: Google)

"Aktiviteter, der får dit hjerte til at pumpe hårdere, resulterer i endnu større sundhedsmæssige fordele. Heart Points giver dig kredit for disse aktiviteter.

"Du vil score et point for hvert minut med moderat aktivitet, som at hente tempoet, mens du går på din hund, og fordoble point for mere intense aktiviteter som løb eller kickboxing.

"Det tager kun 30 minutter at gå fem dage om ugen for at nå AHA og WHOs anbefalede mængde fysisk aktivitet, som viser sig at reducere risikoen for hjertesygdom, forbedre søvnen og øge det generelle psykiske velfærd."

Google bekræftede også, at den nye version af Fit-appen ville understøtte data fra andre fitnessapps og trackers, herunder produkter fra Nike, Strava og Runkeeper.

WHO generaldirektør dr. Tedros adhanom ghebreyesus sagde: "digitale teknologier tilbyder ubegrænsede muligheder for at forbedre sundhed, fra personlig fitness til at opbygge stærkere sundhedssystemer for hele lande.

9.2
Groß

Liebevoll gerenderter Real-World-Space-Tech, das Spielen durch echte Missionen ist ein besonderer Nervenkitzel. Das Scoring-System gibt dir einen dringend benötigten zusätzlichen Anreiz, deine Designs zu perfektionieren

0 comments

HINTERLASSE EINE ANTWORT