NASA astronaut vil spille den første tennis match i SPACE i aften - her kan du se det

Interstellar tennis match vil blive hostet på den internationale rumstation med NASA astronaut Andrew 'Drew' Feustel forsøger at spille et spil med doubler med kolleger besætningsmedlemmer

En NASA astronaut vil deltage i den første nogensinde tenniskamp i rummet senere i dag.

På plads på den internationale rumstation (ISS) vil spillet se NASA astronaut og tennisfan Andrew 'Drew' Feustel, forsøge at spille et spil med doubler med andre besætningsmedlemmer - Den Europæiske Rumorganisation flyveingeniør Alexander Gerst og NASA Flight Engineers Ricky Arnold og Serena Aunon-kansler.

Fans vil kunne se tyngdekraftsaktionen udfolde sig live fra 01:30 BST onsdag morgen (20:30 ET tirsdag aften) på US Open's Facebook side, YouTube og på Twitter 's Periscope .


Andrew Feustel (Billede: AFP)

Selv for os i Storbritannien betyder det, at du bliver nødt til at holde op temmelig sent, hvis du vil se handlingen live.

Ifølge United States Tennis Association (USTA) har spillet været i arbejdet siden december sidste år med en mission med Feustel, en geofysiker og ISS Commander of Expedition 56, at "spænde den næste generation af tennisfragter om rumforskning ."

Han sagde, at han også ville demonstrere, at tennis er et springbræt for ubegrænsede eventyr på og uden for retten.


'Tennisbanen' i ISS (Billede: Astro_Feustel / Twitter)

2009 US Open Men's Singles-mester, Juan Martin del Potro, som i øjeblikket er nummer tre i verden, vil hjælpe med at forberede NASA-astronauten til det interstellære spil, da han kredser om ISS, der lever fra Arthur Ashe Stadium.

Den USTA har også hjulpet Feustel og co forberede til leg og sikre hans hold er klar til handling ved at sende dem alle de nødvendige apparater.

"Vi rakede to mini Net Generation-racquets og bolde til Feustel på ISS," siger organisationens chef marketingchef, Amy Choyne.


Juan Martin Del Potro (Billede: Getty Images Nordamerika)

"Drews passion for tennis og rumrejser er inspirerende for vores ungdom at tjene til månen og søge det ukendte, samtidig med at det viser fordelene ved en fit og atletisk livsstil."

Før hans hold lancerede, fortalte Feustel hvordan spillet kunne gå.

Han sagde: "At vi ikke har tyngdekraft er svært.

"Baller vil ikke hoppe, og tyngdekraften har ingen effekt. For mig vil det virke som det gamle spil Pong, hvor du rammer bolden og bolden bare går lige, det springer ikke på noget.

"Så det bliver udfordrende.

"Vi må måske opfinde nogle nye regler."

9.2
Groß

Liebevoll gerenderter Real-World-Space-Tech, das Spielen durch echte Missionen ist ein besonderer Nervenkitzel. Das Scoring-System gibt dir einen dringend benötigten zusätzlichen Anreiz, deine Designs zu perfektionieren

0 comments

HINTERLASSE EINE ANTWORT