Et stille sted er John Krasinski-foredrag, der leder en af ​​2018s største rædsler og kone Emily Blunt

Skuespilleren på hans skræmmende direktør debut og casting hans skærm familie

Dens teatralske udgivelse vandt meget ros og var en succes på kassekontoret og cementerede John Krasinkski som direktør for at tage mærke til.

Nu er et stille sted ude på DVD, så du kan frygte dig selv hjemme.

Filmen ser en familie, der forsøger at overleve i et post-apokalyptisk ødemark, hvor de ikke kan lyde eller risikere at blive udslettet af fremmede kræfter.

Vi fangede op med direktøren og den tidligere stjerne i den amerikanske version af The Office om, hvad der trak ham til filmen, hvordan han gik på at skabe sin filmiske vision, lære amerikansk tegnsprog og arbejde sammen med sin elskede kone Emily Blunt (fremtiden Mary Poppins!).


(Billede: Paramount Pictures)

Hvad appellerede til dig om dette koncept?

Jeg er temmelig sikker på, at alt om konceptet med denne film fik mig til at gøre det. Jeg er faktisk ikke en stor genre fyr, jeg er stort set en scaredy-kat, så ideen om en horror film var ikke det, der sprang ud på mig.

Hvad sprang ud på mig var denne en-liner, at første gang jeg hørte banen var A Quiet Place handler om en familie, der skal leve så stille som muligt, og du skal finde ud af hvorfor. Og jeg var hooked, jeg var i, jeg ville vide, hvad det var og hvorfor og alle de ting.

Og da jeg læste manuskriptet, var ideen for mig, jeg troede, at denne en-liner, der var så kraftfuld, faktisk var denne store metafor for forældreskab. Der var så meget mere til ideen om en familie, der bo sammen, og hvorfor de levede sådan.

Opsæt hvad familien ser ud lige nu, da Emily karakter er gravid og ved at føde.

<

Så jeg relaterede virkelig til denne ide om en familie, der går igennem noget, du ved, et levende mareridt, virkelig. Denne idé om en familie går gennem et levende mareridt og hvordan man holder deres børn sikre. Og hvad ville du virkelig gøre for at holde dine børn sikre?

Så i vores tid og alder ved du, du sørger for dine børn, du giver dem alt, hvad de kan, du giver dem en uddannelse, du fodrer dem, du klæder dem, alle disse forskellige ting. Og så i denne verden er det så gange tusind. Så hvad ville du virkelig gøre for dine børn, blev dette spørgsmål for mig, som jeg virkelig ønskede at svare på i scriptet.

Spiller på, frygten, som jeg havde som en ny far, og stadig skal i dag som en far, ved du. Som du tænker på, hvordan kan jeg holde mine børn sikkert og hvad hvis, hvad hvis, hvad hvis, og hvad hvis der sker noget dårligt med dem?

Og så kom vi virkelig, Emily og jeg skulle leve igennem hver eneste dag på set. Vi må leve igennem nok vores største frygt, som var skør.


Emily Blunt stjerner i et stille sted (Billede: Paramount Pictures)

Hvordan henvendte du dig til Emily? Var hun altid en del af processen, eller havde du hende i tankerne, da du skrev?

Det er underligt, fordi sandheden i sagen er, er hun den eneste person, jeg havde, da jeg skrev.

Jeg mener, når du skriver noget så intimt som en familie, der går igennem den mest forfærdelige dag i deres liv, var den eneste person, jeg ønskede i virkeligheden og i mit falske liv, hende.

Så, men jeg, jeg ønskede ikke at presse hende, og jeg ville ikke ... der er kun to måder, der kunne gå, og begge var dårlige. Det var, hvis jeg spurgte hende, og hun sagde nej, var jeg ikke sikker på, hvordan det ville gå til min dag.

Og hvis jeg spurgte hende, og hun sagde ja for at hjælpe mig eller gøre mig en tjeneste, ville det heller ikke gå godt. Det måtte være rent og det skulle være økologisk.

Fortæl os om at lære amerikansk tegnsprog til filmen.

Åh min Gud, vil jeg betyde, at vi lærte ASL for, for optagelsen selvfølgelig. Jeg tror nok, at min største beklagelse over filmen er, at vi ikke lærte ASL hele vejen, at vi ikke bare lærte dette sprog. Og grunden er, at jeg altid vidste, at jeg ville have en døve skuespillerinde, der var uigennemtrængelig.


Millicent Simonds stjerner som Krasinski's datter. (Billede: Paramount Pictures)

Da jeg skrev scriptet, måtte det være en døve skuespillerinde, ikke fordi det ikke bare fordi det er den rigtige ting at gøre, men fordi jeg egoistisk ikke troede, at nogen skuespillerinde kunne have dybden og teksturens naturligvis en forestilling den, der faktisk levede igennem det hver dag.

Og at finde Millie (Millicent Simmonds) er en af ​​de bedste ting, der nogensinde er sket med denne film. Ikke bare fordi hun er en fænomenal skuespillerinde, ikke bare fordi hun er den klogeste, mest specielle engelske person, du kan mødes, men fordi hun så giver og hun ville sige meget utilsigtet, ville hun sige, det er sådan, denne scene ville være og, Det er sådan, hvordan vi kommunikerer.

Emily sagde, da jer blev pakket, var det hjerteskærende at se dem sige farvel til hinanden.

Ja. Nej, det var virkelig svært. Ja, vi var egoistisk at tro, at det ville være sværere at sige farvel til os. Ingen måde at sige farvel til hinanden var den sværeste del.


(Billede: Splash News)

Så hvad er der næste for dig?

Jeg har ingen anelse ... Jeg kan ikke behandle, hvad der sker lige nu.

Jeg er så blæst væk af svaret på denne film. Og det er bare en af ​​de ting, som på et tarmniveau på et lille barniveau, håber du bare, at du finder nogle mennesker, der tror, ​​at det du synes er cool, er også cool. Og jeg fandt en hel masse mennesker, der troede, hvad jeg troede var cool, var cool, og jeg er bare virkelig overvældet af det.

Der er noget meget elementært om samfundet, af, du ved, folk anerkender dig for noget, du troede, var virkelig sjovt og interessant. Og så sidder jeg bare tilbage og tager det nu for at lede klogt. Og så optræder jeg klogt ind og gør Jack Ryan anden halvdel af dette år.

Et stille sted er ude nu på 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD og Digital Download.

9.2
Groß

Liebevoll gerenderter Real-World-Space-Tech, das Spielen durch echte Missionen ist ein besonderer Nervenkitzel. Das Scoring-System gibt dir einen dringend benötigten zusätzlichen Anreiz, deine Designs zu perfektionieren

Abonner på vores daglige nyheder

0 comments

HINTERLASSE EINE ANTWORT