Hvordan Sainsbury's shoppere kan få £ 15 fra deres online shop forud for Bank Holiday weekend

Den gennemsnitlige første gangs købers indbetaling står nu på £ 33.127 - men hvad hvis der var en måde at spare på uden det koster dig en øre ekstra. Nå, det kan bare være muligt, og det er sådan


Cashback er en fantastisk måde at få ekstra besparelser på dagligvarer og husholdningsartikler

Mens Sainsbury kan være pricer end nogle af sine andre supermarked rivaler, der er masser af måder at reducere prisen på din butik - du skal bare vide hvordan.

Savvy shoppere, der bruger £ 40 eller mere på dagligvarer online forud for den lange bankferie weekend, vil være i stand til at få £ 15 off med denne aftale fra TopCashback.co.uk .

Alle shoppere skal gøre er at tilmelde dig TopCashback.dk gratis, klik på £ 15 off Sainsbury's deal og derefter gå til Sainsburys.co.uk for at bestille.

Aftalen slutter ikke til 26. august, så der er masser af tid til at sortere din store købmand og indløse nogle ekstra besparelser i processen.

Hvordan får man 15 £ på Sainsbury's?

  1. Tilmeld dig TopCashback.dk
  2. Klik på ' £ 15 Sainsbury's deal ' og gå til supermarkedets hjemmeside. Køb som normalt udgifter £ 40 eller mere på bestilling.
  3. Din ordre vil blive sporet inden for syv dage, og TopCashback vil kreditere dine medlemmers konto med bonusen inden for 30 dage.

Aftalen gælder for ordrer leveret den 24. august 2018. Kunder skal bare klikke på tilføj e-kuponer ved kassen på Sainsburys.co.uk og indtaste koden.

Kan du spekulere på, hvordan ellers du kan spare på Sainsbury's? Læs videre for flere tips, rabatter og hacks.

Savvy supermarked udbydere vil vide for godt, at en handy voucher kode kan gå langt - især når du har en stor familie og mange mund til at fodre.

Det er værd at tjekke for Sainsburys kuponkoder online og tilbudsdeling af hjemmesider som Hotukdeals.com før overskriften til kassen.

Der er også store besparelser, der skal foretages ved at bruge et gratis cashback-site som Quidco eller TopCashback . Ved at bruge et sporet link fra pengene tilbage til forhandleren, kan du tjene på alt hvad du køber.

Selvom satser varierer, kan du over tid samle en lille formue over en længere periode, der kan overføres til din bankkonto eller indløses via kuponer og bruges, når du virkelig har brug for det.


Alle elsker en freebie, ikke? (Billede: Getty)

Sainsbury er ofte vært for freebie tilbud på sin ideer og opskrifter side , men disse besparelser kan kun indløses online - så hvis du vil handle i butikken, har vi fundet en alternativ måde. CheckoutSmart tilbyder cashback til at købe produkter, du elsker fra Sainsbury og andre top forhandlere. For at komme i gang skal du blot åbne en gratis konto på www.checkoutsmart.com , vælge den cashback, du er interesseret i, og pop produkterne i din kurv, når du handler. Upload et billede af din kvittering, og cashbacken krediteres til din konto. Du kan se alle tilbudene fra CheckoutSmart her .


Die Fans waren schockiert, als sich Brad und Ange im Jahr 2016 inmitten von Behauptungen trennten, er habe eines ihrer Kinder angegriffen (Bild: Getty Images North America)

Gør din madbutik online og vælg at klikke og samle gratis, hvis du bruger £ 40 eller mere. Usædvanlige Sainsbury hjem levering er gratis for ordrer over £ 100 booket til levering mandag til torsdag efter 2 pm.

Der er en minimumsordre på 25 kr. På enhver købmandsbekendtgørelse, og eventuelle køb for £ 40 eller derover vil blive opkrævet et gebyr på mellem £ 1 og £ 7. Mens nogen ordrer under £ 40 vil blive opkrævet et maksimum leveringsgebyr på £ 7.

Alternativt koster leveringstidspunktet 35 kr., Som udløber til 5,83 kr. Om måneden, og giver brugerne mulighed for at bestille en levering om dagen på deres valgte tidsrum (det omfatter en times levering) - hvilket gør det endnu lettere at få frygtede mad butik gjort i løbet af en travl weekend eller aften.

9.2
Groß

Liebevoll gerenderter Real-World-Space-Tech, das Spielen durch echte Missionen ist ein besonderer Nervenkitzel. Das Scoring-System gibt dir einen dringend benötigten zusätzlichen Anreiz, deine Designs zu perfektionieren

0 comments

HINTERLASSE EINE ANTWORT