Samsung Galaxy Note 9 anmeldelse: Bedøvelse design med en genopfundet S-Pen - men en øjenvandspris til at matche

Flagskibsenheden har mange af de funktioner, vi kunne forvente i en avanceret enhed - herunder ansigtsgenkendelse, et dobbelt objektiv kamera og næsten uendelig glasskærm

Efter flere måneders forventning lancerede Samsung endelig sin Galaxy Note 9-smartphone i ugen på Udpakket begivenhed i New York.

Flagskibsenheden har mange af de funktioner, vi ville forvente i en avanceret enhed - herunder ansigtsgenkendelse, et dobbeltlinsekamera og næsten skinnende glasskærm.

Men hvad der gør enheden virkelig skiller sig ud fra mængden, er den genudformede S-Pen, som nu er Bluetooth-tilsluttet.

Dette ændrer helt den måde, du bruger og interagerer med enheden, og var et godt stykke af Samsung.

Jeg fik mine hænder på Galaxy Note 9 på en eksklusiv begivenhed i London - her er mine tanker.


Den har en næsten uendelig skærm


Jeg prøvede Lavender Purple versionen, som var rigtig smuk, uden at være alt for sur (Billede: Shivali Best)

Heldigvis indeholder Galaxy Note 9 ikke den frygtede 'hak' og har i stedet en diskret bjælke øverst på skærmen for at hjemme forkameraerne og sensorerne - et design, jeg foretrækker mest til det forstyrrende hak, der ses i andre enheder.

Jeg prøvede ud Lavender Purple versionen, som var rigtig levende og smuk, uden at være alt for lækker.

Imidlertid så jeg også Midnight Black-versionen på tværs af rummet, og det kunne være et godt alternativ til folk, der ledte efter noget mere diskret.

S-Pen

En af de bedste funktioner i Galaxy Note 9 er den opdaterede S-Pen.>

Mens tidligere versioner var praktiske og tillod dig at skrive på din smartphone, har Samsung opet deres spil ved at give S-Pen en Bluetooth-forbindelse.

Dette åbner døren for et væld af nye måder at bruge pennen på - herunder fjernelse af selvhjulinger, præsentere dias og afspille og pause musik.


En af de bedste funktioner i Galaxy Note 9 er den opdaterede S-Pen (Image: Shivali Best)

I London-arrangementet testede jeg S-Pen ud ved at tage flere selvhjælpere i et specialdesignet lavbelysningslokale.

Pennen var instinktiv til brug (du blot trykker på en knap på siden) og koblet op til Galaxy Note 9 kameraet i millisekunder.

På den måde giver denne nye tilsluttede S-Pen dig to gadgets til prisen på en - jeg er en stor fan.

Kamera

Som forventet har Galaxy Note 9 et dobbeltlins bagkamera, der tager imponerende billeder i høj opløsning.

Men det er de nye kamera funktioner, der virkelig piqued min interesse.

Smartphone har et nyt fejldetekteringssystem, der advarer dig om dit billede ikke er godt nok - også hvis det er sløret eller hvis motivet blinker.


Galaxy Note 9 sammen med den nye Galaxy Watch (Image: Shivali Best)

En praktisk besked dukker op på skærmen, så snart du har taget et 'dårligt' billede, hvilket betyder at du ikke har den ubehagelige overraskelse, når du går til at uploade den senere.

Andre kamerafunktioner, som jeg kunne lide inkluderede sceneoptimering, med automatisk detektion af 20 forskellige scener, og det faktum, at du kunne tage billeder fjernt ved hjælp af S-Pen.

Batteri

Én ting jeg hader om at bo i London er, hvor meget jeg stoler på min telefon - og hvor hurtigt betyder det, at min telefon løber gratis. Men med Galaxy Note 9 kan dagene med at bære en bærbar bærbar en oplader være en ting fra fortiden.

Smartphone har et kæmpe 4000 mAh batteri - meget større end 3 300 mAh batteriet i den ældre Galaxy Note 8.

Mens jeg kun testede smarttelefonen i 30 minutter eller mere, siger Samsung, at batteriet nemt kan vare hele dagen, selv når du udfører mere intensive operationer, herunder spil og se videoer.

Fortnite for Android

Jeg må indrømme, at jeg ikke er en regelmæssig Fornite- spiller, men jeg kunne ikke modstå muligheden for at prøve spillet på Galaxy Note 9 - hvilket er en første til Android.

Mens det tog et par minutter at indlæse, var grafikken klar, og spillet var let at navigere (på trods af mine manglende færdigheder).


Fortnite på Android (Billede: Shivali Best)

Pris

En irriterende (alligevel forventet) nedadrettede til smartphone er prisen.

128GB-versionen koster 899 kr., Mens 512GB-versionen koster en vanding £ 1.099.

Dette gør Galaxy Note 9 til en af ​​de dyreste smartphones på markedet.

Men i betragtning af de imponerende funktioner, samt det faktum, at det kommer med en tilsluttet S-Pen, synes jeg det er en rimelig pris.

Hvis du har penge til at bruge, ville dette være en god mulighed for din næste premium smartphone.

9.2
Groß

Liebevoll gerenderter Real-World-Space-Tech, das Spielen durch echte Missionen ist ein besonderer Nervenkitzel. Das Scoring-System gibt dir einen dringend benötigten zusätzlichen Anreiz, deine Designs zu perfektionieren

0 comments

HINTERLASSE EINE ANTWORT